Onze Cattery

Mijn naam is Rhiannon, ik woon samen met mijn man en kinderen in Spijkenisse. Ik fok sinds 2007 Ragdolls. 

In de eerste plaats zijn al onze katten een onderdeel van ons gezin. Ze kunnen vrij van beneden tot de zolder bewegen. Onze kittens worden in de woonkamer geboren, hierdoor wennen ze aan alle huiselijke dingen, onze hond en kinderen.

Voeding

Onze katten krijgen rauwvlees van Tinlo, Carnibest en Alaska. Iedere week krijgen ze ook nog een eendagskuiken. Ze zijn er dol op en de botjes zijn ook goed voor hun gebit.

Ons kittenbeleid

Zoals hierboven al vermeld worden onze kittens in de woonkamer geboren. Vanaf 4 weken mogen ze bezoek ontvangen. Gelieve in de week ervoor geen andere cattery's te bezoeken!!

Dit in verband met het overbrengen van bacteriën. Mocht er een klik zijn met een kitten en met ons dan kan er gereserveerd worden. Hiervoor vragen wij een reservering van €250,-. Daarna bent u natuurlijk van harte welkom om vaker te komen kijken hoe uw kitten(s) opgroei(t)(en).

Ze worden meerdere malen ontwormd, 2 x geënt, gechipt en gecastreerd. Zodra ze 16 weken zijn dan brengen wij ze naar hun nieuwe eigenaar(s). Ze krijgen dan het volgende mee: paspoort, stamboom, garantiecontract van 3 jaar, kopieën testuitslagen, grote zak kattenbakvulling, rauwvlees, speeltjes, ontvlooingspipet en een leuk aandenken!

De prijs voor een liefhebbers kitten is €850,-


Testen

Wij testen al onze ouderdieren jaarlijks op HCM, PKD en CIN middels echo. Via dna op HCM 3, alle overige dna testen zijn niet gevalideerd voor de Ragdoll. Voordat ze naar de kater gaan worden ze middels snaptest getest op FIV en FELF.


Copyright Cattery EllenoorRags 2020